Mango-mansikkasmoothie

Olen viime aikoina innostunut smoothieden tekemisestä. Ne kun sopivat pikkunälkään, evääksi, aamupalaksi tai oikeastaan tilanteeseen kuin tilanteeseen. Joukkoon voikin heittää mitä milloinkin jääkaapista sattuu löytymään. En muista koskaan edes maistaneeni pahaa smoothieta, joten epäonnistumisen riski on melkein olematon. Siksi nyt kesällä ja lämpimämpiä kelejä kohti mentäessä voinkin suositella kaikkia kokeilemaan rohkeasti erilaisten smoothieden tekoa. Omia suosikkeja ovatkin marjasmoothiet ja erilaiset mangosmoothiet. Kesällä erilaisia smoothie ohjeita tullaankin varmasti näkemään blogissani kyllästymiseen asti. Tässä alla ohje uudesta suosikistani mango-mansikkasmoothiesta.

1/2 banaani

100 g mansikoita tuoreita tai pakaste

150 g mangoa

1 dl appelsiinimehua

Surauta kaikki ainekset keskenään tehosekoittimessa.  Maista ja nappaa mukaan evääksi tai tarjoile smoothie lasista.

7

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s