Parmankinkkuvohveli

Nyt ei muuta kuin mummon vanha vohvelirauta esille. Suolaiset vohvelit on kiva ja erilainen tapa fiilistellä lapsuuden mummola visiittejä. Rapean ja lämpimän vohvelin sisään sopii täyte kuin täyte. Itse tein parmankinkusta ja mozzarellasta sekä paahtopaistista erilaisia suolaisia vohveleita.

Vohvelien teko on sitä paitsi hauskaa puuhaa yhdessä eikä keittiössä vierähdä aikaa tuntitolkulla näitä vääntäessä. Ensi kerralla aioin itse kokeilla myös tötterön muotoisia vohveleita. Kääräistä vohvelin tötteröön leivinpaperiin ja sujauttaa täytteet avoinaisesta päädystä vohvelin sisään.DSC00441

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s