Mustikkamuffinssit

Mustikka valkosuklaamuffinssit maistuvat melkein jokaiselle. En ole vielä tavannut yhtään ihmistä, joka ei näistä muffinsseista tykkäisi. Varmasti sellaisiakin ihmisiä löytyy, muttei ole vain sattunut lähipiiriini.

Valkosuklaa kannattaa jättää vähän reilummankokoiseksi murskaksi, jotta valkosuklaa jää ”sattumiksi” muffinsseihin. Pieni murska helposti sulaa osaksi taikinaa paistettaessa. Mustikatkin kannattaa lisätä taikinaan viimeisenä varovasti, jottei muffinssitaikina muutu siniseksi, nimimerkillä kokemuksesta oppineena. Ei taikinan värjäytyminen sinänsä makua muuta, mutta ”homeisen” näköiset pullat eivät kauneudellaan koreile.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s