Viikuna-valkohomejuustosalaatti

Joulun alla moni taisi syödä valkohomejuustoa piparkakun päällä tai muuten vaan juustolautasella. Juusto tarjotin onkin mahtava pikku naposteltava illanistujaisiin, mutta salaattina valkohomejuusto maistuu mielestäni vielä raikkaammalta. Uuden vuoden tuomien kiireiden alla salaatit syntyvät ihanan nopeasti ja tälläisillä lisukkeilla salaatti maistuu myös viikonloppuna viinin kera.

Viikunasalaatti syntyy käden käänteessä ja maistuu jokaiselle herkkusuulle. Itseltäni kului reilut viisi minuuttia tämän salaatin kokoamiseen. Nopea valmistusaika ei sen sijaan maistu salaatissa ollenkaan ja sitä paitsi valkohomejuusto-viikonasalaatti vielä näyttääkin kauniilta. Voisi salaattia sanoa siis kiireisten herkuttelijan salaatiksi.  Kiireessäkään ei tarvitse kiiruhtaa kaupan pakastealtaalle eineksiä onkimaan.

Itsellänikin on kiirettä pitänyt muuton ja kouluhommien parissa. Toivottavasti tulevana viikonloppuna saadaan keittiöön asennettua valo, jotta saan taas kuvattua videoita. Pidän peukut pystyssä, että kattovalo vihdoin saataisiin asennettua. Vaikka kynttilänvaloa ihanampaa valoa taida olla olemassakaan, niin videolle ei taida kynttilänvalon tunnelma välittyä, taitaisi tulla ennemminkin säkkipimeitä videoita kovan kolistelun kera.

Valkohomejuusto-viikunasalaatti

2:lle

1 pkt valkohomejuustoa (250g)

4 tuoretta viikunaa

1 nippu tammenlehväsalaattia

saksanpähkinöitä

Päälle makeaa balsamiviinietikkaa

Kokoa salaatti aineksista ja lorauta päälle makeaa balsamicoa. Salaatti on valmis syötäväksi.

IMG_1183

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s